Paushuize is bij uitstek geschikt voor grotere zakelijke bijeenkomsten zoals conferenties, congressen en seminars van 50 tot 150 gasten.

 


Congreslocatie Utrecht

De verschillende zalen, stijlkamers en vergaderruimten, elk met een geheel eigen sfeer en karakter, maken Paushuize tot de mooiste congreslocatie van Utrecht.

 


Beelaerts van Bloklandzaal

In de Beelaerts van Bloklandzaal, de grootste zaal van het pand met een rustige, sobere sfeer, kan een gezelschap van maximaal 150 personen plaatsnemen in theateropstelling.

 


Balzaal

In de Balzaal, met haar uitbundige kleurenpracht in neo-Pompeïaanse stijl, kunnen tot 96 gasten gasten plaatsnemen in theateropstelling.

 


Pauskeuken, 's Pauzen Noenzaal en de Gravelaarkeuken

De drie authentieke kelders lenen zich met name voor informeel overleg. Daarnaast geeft de Gravelaarskeuken uniek toegang tot de aanlegsteiger aan de Kromme Nieuwegracht.

 


Overige ruimten

Naast deze twee grotere zalen zijn er vele breakout rooms beschikbaar, waardoor u alle ruimte heeft voor overleg in kleinere subgroepen. Deze variëren in stijl van vier, zeer rijk gedecoreerde Salons, tot de grotere vergaderruimten op de zolder en vier kleinere, zakelijk ingerichte vergaderruimten.

 


Wij zijn u graag van dienst!

Via de virtuele rondleiding kunt u op uw gemak door de vele prachtige vertrekken wandelen. Een overzicht van de mogelijkheden krijgt u met de plattegrond van het gebouw, de meest gevraagde overige informatie kunt u hier downloaden. Uw offerte-aanvraag wordt op werkdagen binnen enkele uren beantwoord en is uiteraard geheel vrijblijvend.

 


Diners en recepties

Diners kunnen wij verzorgen tot 120 gasten aan gedekte tafels. In informele setting (walking dinner) ligt de maximale groepsgrootte rond de 350 gasten. Recepties verzorgen wij vanaf 50 personen in een van de prachtig gewelfde kelders, tot maximaal 350 personen op de gehele bel-etage.

 


Presentatiemiddelen

Uw gasten kunnen kosteloos gebruik maken van wifi door het gehele pand. Daarnaast kunnen wij de door u gewenste presentatiemiddelen verzorgen. Paushuize beschikt over de meest gangbare presentatiemiddelen, waaronder een HD videoprojector en vaste audio-installaties in de Beelaerts van Bloklandzaal en de Balzaal.

 


Toestemming kabinet der commissaris van de Koning

Voor bijeenkomsten op de bel-etage stemmen wij de vereiste toestemming van de Provincie Utrecht af met het kabinet der commissaris van de Koning.

 


Gouden Green Key

Sinds de voltooiing van de renovatie in maart 2012 bezit Paushuize met trots de Gouden Green Key. Deze status is uniek voor een monumentaal pand.

Klik hier om de mobiele website te tonen.