De Provincie Utrecht heeft Huize Molenaar de eer gegund Paushuize open te mogen stellen voor het publiek. Wij zijn er trots op de verantwoordelijkheid te hebben gekregen voor de algehele gang van zaken in dit schitterende monument.

 


Huize Molenaar - Cuisinier sinds 1892

Sinds 1892 verzorgen wij vanuit ons pand aan de Korte Nieuwstraat 6-8 bijeenkomsten in besloten kring. Met Paushuize doet zich een unieke kans voor om onze specialistische bedrijfsvoering uit te breiden, met name voor grotere gezelschappen.

Mede door de schitterende renovatie, de goede faciliteiten en de vele verbeteringen op het gebied van duurzaamheid vormt Paushuize een prachtige aanvulling op de mogelijkheden die wij onze gasten kunnen bieden.

 


Hofleverancierschap

Huize Molenaar heeft drie keer in haar geschiedenis het predicaat Hofleverancier ontvangen. De eerste maal in 1936, op naam van de heer Jacob Molenaar, en vervolgens nogmaals in 1951, wederom persoonsgebonden, op naam van mejuffrouw Molenaar. Sinds 1992 mag Huize Molenaar deze koninkelijke titel als bedrijf voeren. 


 


Partners en overige locaties

Wij bevelen u van harte onze belangrijkste partners aan, en maken u graag attent op onze overige locaties in de Utrechtse binnenstad. Meer informatie vindt u op de website van Huize Molenaar.

Klik hier om de mobiele website te tonen.