De monumentale stijlkamers in Paushuize herinneren aan tijden van feestelijke banketten en koninklijke soupers. Wat betreft de invulling van het diner of de lunch kent Paushuize vele mogelijkheden.

 


Dompleinmenu

Ter ere van de viering van de opening van DOM under, de ondergrondse ontdekking op het Domplein, heeft onze chef-kok Pepijn Gilsing het menu Domplein samengesteld dat u door 20 eeuwen geschiedenis voert. Wij zijn professor Johanna Maria van Winter zeer erkentelijk voor haar advies over historische menu's.

 


Menu 'Jacob Molenaar'

De seizoensgerechten van het menu 'Jacob Molenaar' beantwoorden aan de veel gehoorde wens een prachtig diner te serveren zonder dat u een vaak lastige specifieke keuze hoeft te maken voor de gehele groep. 

 


Menu 'du Cuisinier'

Met het menu 'du Cuisinier', onze specialiteit, beleeft u toppunten van culinair vakmanschap, vanaf minimaal vijf gangen. U bespreekt slechts het gewenste aantal gangen en kunt rekenen op een prachtig verzorgd diner.

 


Menu 'du Chef'

U kunt ook kiezen voor het iets minder exclusieve menu "du Chef', een verrassingsmenu dat kort voor datum wordt vastgesteld door onze chef-kok Pepijn Gilsing. 

Alle menu's kunnen uiteraard prachtig worden gecomplementeerd met ons uitgebreide wijnassortiment.
 


Vergadermenu

Voor bijeenkomsten waarbij tijdens het diner dient te worden vergaderd hebben wij het 'vorkjesdiner' ontwikkeld. Wij serveren u het diner aan de vergadertafel, waarbij deze minder uitgebreid wordt opgedekt zodat er ruimte overblijft voor documenten en apparatuur. Al onze menu's kunnen als vorkjesdiner geserveerd worden.

 


Walking dinner en buffetten

Het zogeheten 'Walking dinner', waarbij de gerechten op kleine bordjes aan statafels wordt uitgeserveerd is een uitkomst voor meer informele, feestelijke bijeenkomsten. Daarnaast kunnen wij diverse culinaire buffetten verzorgen vanaf 35 personen. 

 


Informele broodlunch

Onze broodlunches worden geserveerd vanaf een buffet waarbij de samenstelling volledig met u kan worden afgestemd.

 


Offerteaanvraag en virtuele rondleiding

Een offerte aanvragen voor uw bijeenkomst in Paushuize is geheel vrijblijvend. Via de virtuele rondleiding kunt u op uw gemak door de vele prachtige vertrekken wandelen, een overzicht van de mogelijkheden en een indicatie van de capaciteit van de verschillende ruimten krijgt u met de plattegrond van het gebouw.

Klik hier om de mobiele website te tonen.