Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van diners voor grotere gezelschappen stelt ons in staat verrassingsmenu's samen te stellen die, geholpen door uw kennis van het gezelschap, door een breed publiek gewaardeerd worden.  

 


De keuken van Paushuize

Onze culinaire faciliteiten zijn geheel ingesteld op koken voor groepen, voor elk gezelschap wordt afzonderlijk gekookt. Omdat wij uitsluitend op reservering werken kunnen wij voor grote gezelschappen uitgebreide diners verzorgen van een uitstekende kwaliteit. 

Voor bijzondere gelegenheden bieden wij u als vanouds de mogelijkheid in persoonlijk overleg met onze chef-kok een maatwerk-menu af te stemmen dat tot in detail aansluit bij uw wensen.

Omdat wij uitsluitend op reservering werken, kunnen wij zorg besteden aan vele details die tegenwoordig vaak uit het oog verloren worden.

Naamkaartjes, een speciale tekst op het menukaartje, een menukaart in kleur met een logo of foto toegesneden op de bijeenkomst, een formele tafelwisseling tijdens de spoom, wij verzorgen het allemaal met plezier voor u.

 


Offerteaanvraag en virtuele rondleiding

Een offerte aanvragen voor uw bijeenkomst in Paushuize is geheel vrijblijvend. Via de virtuele rondleiding kunt u op uw gemak door de vele prachtige vertrekken wandelen, een overzicht van de mogelijkheden en een indicatie van de capaciteit van de verschillende ruimten krijgt u met de plattegrond van het gebouw.

Klik hier om de mobiele website te tonen.