Paushuize werkt met veel genoegen samen met een aantal vertrouwde partners, die wij u van harte aanbevelen.

Wijnen

Margaret Wines

In de chique Utrechtse winkelstraat Oudkerkhof ligt de knusse wijnwinkel van Margaret WinesAlle wijnen worden direct bij de wijnboer gekocht. Vaak kiezen we voor kleine, bij voorkeur biologisch werkende producenten.

P. de Bruijn Wijnkopers

P. de Bruijn Wijnkopers is met meer dan 240 jaar ervaring en 7 generaties lang de oudste zelfstandige wijnkoperij in Nederland en sinds 1952 officieel Hofleverancier. Sinds 1772 is de wijnkoperij van vader op zoon overgegaan en de directie wordt nu gevoerd door de broers Eric en Joost de Bruijn.

Bruidsgebak

Bond en Smolders

Voor bruidsgebak werken wij al jaren samen met Bond en Smolders. De winkel ligt op een steenworp afstand van zowel Paushuize als Huize Molenaar. Gezien de kwetsbaarheid van bruidsgebak is dit een absolute must.

Fotografie

Mon et Mine

Het getalenteerde fotografen duo Mon et Mine bestaat uit Ramon Snellink en Hermine Lipke. Hun passie ligt bij alles wat met genieten van het leven te maken heeft. Eten, kunst, literatuur, film, maar bovenal: bruiloften! Mon et Mine is een van de drie genomineerden van de Dutch Wedding Awards 2012 in de categorie ‘Trouwfotograaf van het jaar’.

2Rings

Het enthousiaste fotografen duo 2Rings bestaat uit Marco Reeuwijk en Esther de Boer. Dit energieke duo heeft maar een passie en dat is fotografie in elke mogelijke vorm. In 2013 heeft 2Rings de vakprijs Bruidsfotografie Awards in de categorie Bruid & Bruidegom gewonnen en in 2012 de ‘The Perfect Wedding Award 2012’. Daarmee staat 2Rings aan de top van de Nederlandse bruidsfotografie.

Bas Uijlings

Dankzij jarenlange ervaring met vele soorten huwelijken weet Bas Uijlings wanneer er een bijzonder moment kan ontstaan en zal dit met heel veel enthousiasme en plezier vastleggen. Bas is in 2013 onderscheiden als "Silver Master Photographer" door het Master Photographer Network en genomineerd ben voor de BruidsfotoAward 2013. In 2012 heeft hij de 2e plaats behaald Master Awards in de categorie Bruidsfotografie en was een van de genomineerden van de Dutch Wedding Awards.

Klik hier om de mobiele website te tonen.