Paushuize is vanwege haar ligging vlak achter het Academiegebouw bij uitstek geschikt voor een feestelijke afsluiting van uw promotie of oratie.

 


Aanstaande promovendi en professoren

Aanstaande promovendi en professoren krijgen in Paushuize alle vrijheid, tijd en ruimte om hun receptie of diner geheel naar wens vorm te geven.

 


Promovendi en Huize Molenaar

Huize Molenaar vindt haar oorsprong in het verzorgen van promotie- en oratiediners en onderhoudt van oudsher warme banden met de Universiteit Utrecht. Al sinds 1892 worden promotiediners verzorgt door cuisinier Huize Molenaar.

 


Stichting Vrienden van Huize Molenaar

De Stichting Vrienden van Huize Molenaar heeft tot doel het erfgoed van Huize Molenaar te behouden en te verrijken.

Promovendi kunnen voor de bijeenkomst ter viering van hun promotie een beroep doen op de Stichting voor een tegemoetkoming in de kosten. Voorwaarde is dat de promotie niet ondersteund wordt door derden, zoals bijvoorbeeld door een commerciële instantie die verbonden is aan het promotieonderzoek. 

Ook organisaties met een ideële of kunstzinnige doelstelling en startende bedrijven kunnen via een beroep op de Stichting voor een gereduceerd tarief, tegen kostprijs of zelfs kosteloos gebruik maken van de diensten van Huize Molenaar en Paushuize.


Verzoeken tot ondersteuning kunt u, na het plaatsen van een optie, richten aan svvhm@xs4all.nl. De Stichting neemt verzoeken uitsluitend in behandeling indien voorzien van motivatie en verklaring dat de bijeenkomst niet door derden wordt ondersteund. Om administratieve redenen kunnen verzoeken die minder dan twee weken voorafgaand aan de bijeenkomst worden ingediend niet in behandeling worden genomen.

 


Wij zijn u graag van dienst!

Via de virtuele rondleiding kunt u op uw gemak door de vele prachtige vertrekken wandelen. Een overzicht van de mogelijkheden krijgt u met de plattegrond van het gebouw, de meest gevraagde overige informatie kunt u hier downloaden. Uw offerte-aanvraag wordt op werkdagen binnen enkele uren beantwoord en is uiteraard geheel vrijblijvend.

Klik hier om de mobiele website te tonen.