Gelegen op een van de mooiste plekken van het oude stadscentrum is Paushuize een van de meest gewilde trouwlocaties van Utrecht.

Aanstaande bruidsparen krijgen in Paushuize alle tijd, ruimte en vrijheid om hun bruiloft geheel naar hun specifieke wensen vorm te geven.

 


Trouwlocatie Utrecht

In de prachtig gerestaureerde Balzaal, met haar uitbundige kleurenpracht in neo-Pompeïaanse stijl, kunnen 96 gasten plaatsnemen voor een huwelijksvoltrekking.

Vanuit de Balzaal heeft u uitzicht op besloten binnentuin. Bij mooi weer bereikt u via vijf hoge, openslaande deuren het statige bordes. 

De Beelaerts van Bloklandzaal, de grootste ruimte in het pand, met een meer sobere, rustige sfeer staat tot uw beschikking voor grotere gezelschappen tot maximaal 150 gasten.

Voor kleinere bruiloften tot maximaal 40 gasten kan tevens gebruik gemaakt worden van de intieme en zeer rijk gedecoreerde De Soete de Villers Salon.

Naast uw huwelijksvoltrekking bent u in Paushuize van  harte welkom voor uw huwelijksreceptie en natuurlijk ook uw huwelijksdiner.

Voordelig Trouwarrangement

Op veler verzoek hebben wij een speciaal, scherp geprijsd, arrangement samengesteld voor uw trouwdag. Voor slechts €40,00 per persoon kunt u bij ons de huwelijksvoltrekking gevolgd door toost en receptie laten plaatsvinden.

Uw offerte-aanvraag  wordt op werkdagen binnen enkele uren beantwoord en is uiteraard geheel vrijblijvend.

Pauskeuken, 's Pauzen Noenzaal en de Gravelaarkeuken

De drie authentieke kelders lenen zich goed voor een trouwreceptie of intermezzoruimte voor uw gasten terwijl het bruidspaar de trouwfoto's laat maken. Naast de Gravelaarkeuken bevindt zich onze aanlegsteiger waar vandaan u een unieke rondvaart door de Utrechtse grachten kunt maken.

 

Wij zijn u graag van dienst!

Via de virtuele rondleiding kunt u op uw gemak door de vele prachtige vertrekken wandelen. Een overzicht van de mogelijkheden krijgt u met de plattegrond van het gebouw, de meest gevraagde overige informatie kunt u hier downloaden. Uw offerte-aanvraag wordt op werkdagen binnen enkele uren beantwoord en is uiteraard geheel vrijblijvend.


Klik hier om de mobiele website te tonen.