Paushuize beschikt over een aantal kleinere ruimten waar u zich met een kleiner zakelijk gezelschap thuis zult voelen.

 


Vergaderlocatie Utrecht

De verschillende zalen, stijlkamers en vergaderruimten, elk met een geheel eigen sfeer en karakter maken Paushuize tot de mooiste vergaderlocatie van Utrecht.

 


Adrianus Salon, Hortense Salon, de Van Tuyll van Serooskerken Salon en de De Soete de Villers Salon

De vier rijk gedecoreerde Salons op de bel-etage zijn bij uitstek geschikt voor kleinere executive meetings, waarbij exclusiviteit, rust en privacy van het grootste belang zijn.

 


Luxembourgzaal en Cardinal de Bouillonzaal

De monumentale zolders ademen een meer zakelijke, rustige sfeer en bieden een uniek uitzicht over de oude binnenstad, een inspirerend decor voor workshops, trainingen en kleinere vergaderingen.

 


Pauskeuken, 's Pauzen Noenzaal en de Gravelaarkeuken

De drie authentieke kelders lenen zich met name voor informeel overleg. Naast de Gravelaarkeuken bevindt zich onze aanlegsteiger waar vandaan u een unieke rondvaart door de Utrechtse grachten kunt maken.De breakout rooms

Tenslotte zijn nog vier zakelijk ingerichte breakout rooms beschikbaar, deels op de eerste en op de zolderverdieping.

 


Wij zijn u graag van dienst!

Via de virtuele rondleiding kunt u op uw gemak door de vele prachtige vertrekken wandelen. Een overzicht van de mogelijkheden krijgt u met de plattegrond van het gebouw, de meest gevraagde overige informatie kunt u hier downloaden. Uw offerte-aanvraag wordt op werkdagen binnen enkele uren beantwoord en is uiteraard geheel vrijblijvend.

 


Diners en recepties

Diners kunnen wij verzorgen tot 120 gasten aan gedekte tafels. In informele setting (walking dinner) ligt de maximale groepsgrootte rond de 350 gasten. Recepties verzorgen wij vanaf 50 personen in een van de prachtig gewelfde kelders, tot maximaal 350 personen op de gehele bel-etage.

 


Presentatiemiddelen

Uw gasten kunnen kosteloos gebruik maken van wifi door het gehele pand. Daarnaast kunnen wij de door u gewenste presentatiemiddelen verzorgen. Paushuize beschikt over de meest gangbare presentatiemiddelen, waaronder een HD videoprojector en vaste audio-installaties in de Beelaerts van Bloklandzaal en de Balzaal.

 


Toestemming kabinet der commissaris van de Koning

Voor bijeenkomsten op de bel-etage stemmen wij de vereiste toestemming van de Provincie Utrecht af met het kabinet der commissaris van de Koning.

 


Gouden Green Key

Sinds de voltooiing van de renovatie in maart 2012 bezit Paushuize met trots de Gouden Green Key. Deze status is uniek voor een monumentaal pand.

Klik hier om de mobiele website te tonen.