Onze maître-sommelier Daniël Huiskes stelt voor uw diner graag een uitgelezen wijnarrangement samen uit onze zeer gevarieerde wijnkelder.


Onze wijnkelder

Wijnarrangementen zijn er in verschillende prijscategorieën en u kunt kiezen uit arrangementen met en zonder dessertwijn. Natuurlijk kunt u ook zelf een keuze maken uit onze wijnkaart.

Onze wijnkelder bevat met name klassieke Franse wijnhuizen maar ook een goede selectie ‘nieuwe wereld’. Wij werken zoveel mogelijk samen met gespecialiseerde wijnhuizen met een passie voor een bepaald land of een specifieke streek.


Wij onderscheiden ons met onze uitstekende huiswijnen, die wij ook tijdens recepties of feestavonden schenken, maar nooit tijdens diners: bij elke gang wordt een passende wijn uitgezocht.

Naast de wijnen vermeldt op onze wijnkaart houden wij tientallen andere wijnen op voorraad. Vragen aangaande wijnen kunt u mailen naar sommelier@huizemolenaar.nl.

 


Offerteaanvraag en virtuele rondleiding

Een offerte aanvragen voor uw bijeenkomst in Paushuize is geheel vrijblijvend. Via de virtuele rondleiding kunt u op uw gemak door de vele prachtige vertrekken wandelen, een overzicht van de mogelijkheden en een indicatie van de capaciteit van de verschillende ruimten krijgt u met de plattegrond van het gebouw.

Klik hier om de mobiele website te tonen.